Bengkel, Peralatan

American UNION BROTHER

Amérika Serikat lanceukna

LEAWOD Windows & Doors Group Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2000, anu gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina ngembangkeun sareng ngahasilkeun jandéla sareng panto.

LEAWOD gaduh kapasitas unggulan panalungtikan & pamekaran sareng kapasitas produksi.Mangtaun-taun, kami terus-terusan ningkatkeun téknologi, ngabiayaan sajumlah ageung sumber, ngimpor peralatan produksi canggih dunya, sapertos garis nyemprot otomatis Jepang, garis lukisan GEMA Swiss pikeun alloy aluminium, sareng puluhan garis produksi maju.LEAWOD teh parusahaan Cina munggaran, anu bisa palaksanaan ngarancang industri, optimasi urutan, urutan otomatis tur diprogram ngahasilkeun, tracking prosés ku platform informasi IT.Jandéla komposit aluminium kayu sareng panto sadayana didamel tina kayu kualitas luhur global, asesoris hardware kualitas luhur, produk kami stabil sareng kualitas dipercaya, luhur-tungtung kalayan harga anu murah.Ti generasi 1st produk patén LEAWOD urang aluminium kayu simbiotik jandéla jeung panto panalungtikan & pamekaran, produksi & jualan ka generasi 9 R7 seamless sakabeh jandéla las jeung panto, unggal generasi produk anu promosi jeung ngarah pangakuan industri.

leawod timber

LEAWOD Kayu

LEAWOD ayeuna aktip ngembangna skala produksi, optimizing tata perenah prosés, pikeun ngahontal prosés reengineering;Ngenalkeun téknologi produksi canggih sareng alat pikeun ningkatkeun kapasitas produksi;Ngamajukeun sarana panalungtikan & pamekaran sareng uji pikeun kamajuan téknologi sareng industri;Ngenalkeun mitra strategis, ngaoptimalkeun struktur saham, ngawujudkeun wirausaha kadua sareng pangembangan kabisat-maju.

Swiss GEMA whole painting

Swiss GEMA sakabeh Lukisan

LEAWOD kayu jeung aluminium komposit énergi nyimpen jandéla kaamanan jeung panto proyék produksi R & D ieu didaptarkeun salaku proyék transformasi prestasi ilmiah jeung téhnologis utama ku Departemen Élmu sarta Téknologi Propinsi Sichuan;Komisi Ékonomi sareng Téknologi Inpormasi Propinsi didaptarkeun salaku promosi konci perusahaan demonstrasi bahan anyar héjo, produk Sichuan anu kasohor sareng alus teuing.LEAWOD meunang panghargaan Kompetisi Desain Industri Sichuan-Taiwan, ogé pangadeg sareng pamimpin propil simbiotik R7 seamless sadayana windows sareng panto.Kami geus diala patén penemuan nasional 5, modél utiliti patén 10, hak cipta 6, 22 rupa mérek dagang kadaptar total 41. LEAWOD mangrupakeun mérek dagang kawentar Sichuan, jandéla komposit aluminium kayu urang jeung panto téh brand kawentar Sichuan.

LEAWOD pikeun ngalakukeun padamelan anu langkung saé pikeun jandéla sareng panto, milari pamekaran anu langkung ageung, kami bakal ngawangun panalungtikan & pamekaran anyar sareng pangkalan produksi di zona kulon pangembangan téknologi tinggi Deyang, total investasi proyék sakitar 43 juta dolar AS.

timber workshop

Bengkel Kayu

LEAWOD ngarebut kasempetan pikeun ngembangkeun jandéla sareng panto anu disaluyukeun ku ningkatkeun konsumsi, kami langkung nengetan kualitas, penampilan, desain, gambar toko, tampilan pamandangan, gedong merek.Nepi ka ayeuna, LEAWOD nyetél ampir 600 toko di China, sakumaha jadwal urang bakal mendakan 2000 toko dina lima taun ka hareup.Ngaliwatan pasar Cina sareng global, 2020 kami ngadegkeun perusahaan cabang di Amérika Serikat, sareng ngamimitian ngadamel sertifikasi produk anu relevan.Kusabab bédana pribadi sareng kualitas produk urang, LEAWOD parantos kéngingkeun pujian unanimous ti para nasabah di Kanada, Australia, Perancis, Vietnam, Jepang, Kosta Rika, Arab Saudi, Tajikistan sareng nagara-nagara sanés.Kami yakin yén kompetisi pasar pamustunganana kedah janten kontes kamampuan sistem.

Kakuatan Téknis Perusahaan

leawod seamless whole welding windows and doors

LEAWOD seamless sakabeh las jandéla jeung panto

LEAWOD gaduh kamampuan R&D anu saé, dina R&D tina jandéla sareng panto, las sadayana, pamrosésan mékanis, uji fisik sareng kimia, kontrol kualitas sareng aspék-aspék anu sanés dina tingkat industri.Kusabab ngadegna parusahaan, urang nganggap kualitas jandéla jeung panto salaku kahirupan, sarta terus ningkatkeun kinerja produk urang 'fungsi, penampilan, diferensiasi, kompetensi inti tina luhur-tungtung jandéla jeung panto.Ayeuna, urang nuju nyiapkeun pikeun ngawangun laboratorium windows sareng panto pikeun diuji.

other company windows and doors

Jandéla sareng Panto Perusahaan sanés

Simkuring gaduh dua Swiss GEMA jandela lukisan garis produksi kalayan panjangna total 1.4km, Austria, Amérika Serikat, Jepang, Italia, Jérman jeung nagara séjén, anu sagala jinis jandéla jeung panto kawentar parabot ngolah sarta puseur mesin leuwih ti 100 sét.