Perusahaan

Propil

LEAWOD
Windows & Doors Group Co., Ltd.

LEAWOD mangrupikeun pusat R&D profésional sareng produsén windows sareng panto anu luhur.Produk utama kalebet Jandela sareng Panto Aluminium, Jandela sareng Panto komposit Aluminium Kayu, Jandéla sareng Panto calakan.LEAWOD khusus dina nyayogikeun jandéla sareng panto anu berkualitas luhur pikeun para nasabah, sareng gabung sareng agén salaku modél bisnis utama.

Ngajalajahabout
  • Since 2000 Year

    Kusabab 2000 Taun

  • 400,000+ M²

    400.000+ M²

  • 1,000+ Staff

    1.000+ Staf

  • Top 10 Brands in China

    Top 10 merek di Cina

produk

LEAWOD geus mandiri ngembangkeun luhur-tungtung jandéla jeung sistem panto sarta kami bisa ngolah sarta ngahasilkeun produk rengse pikeun anjeun.

KADIEU!Gabung LEAWOD!

WARTA

Dua présidén HOPPE sareng tim manajemen senior na nganjang ka LEAWOD pikeun ngabahas kerjasama strategis anu jero.

Ngajalajahnews

TAROS KAMI

INQUIRY

LEAWOD Windows & Doors Group Co., Ltd.

© Hak Cipta - 2010-2022 : Sadaya Hak Ditangtayungan.