FAQ

Patarosan remen ditanya

Saha urang?

Kami dumasar di Sichuan, Cina, mimitian ti 2008, ngajual ka Pasar Doméstik (80,00%), Oceania (15,00%), Wétan Tengah (5,00%).Aya total ngeunaan 1000+ urang di kantor urang.

Kumaha urang tiasa ngajamin kualitas?

Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman.

Naon anu abdi tiasa ngagaleuh ti Leawod?

Thermal break alluninium alloy jandéla jeung panto, kai clad aluminium jandéla jeung panto, Énergi nyimpen jandéla jeung panto, jandéla listrik calakan sarta panto.

jasa naon bisa kami nyadiakeun?

Sarat Pangiriman Ditampa: FOB, EXW; Mata Artos Pembayaran Ditampa: USD;Ditampa Tipe pamayaran: T / T, L / C;Basa Diucapkeun: Inggris, Cina.