• Participate in China (Guangzhou) International Building Decoration Fair

    Ilubiung dina Pameran Dekorasi Gedong Internasional Cina (Guangzhou).

    Tanggal 8 Juli 2022, Pameran Dekorasi Gedong Internasional Cina (Guangzhou) ka-23 diayakeun di Pazhou Pavilion of Guangzhou Canton Fair sareng Poly World Trade Center Exhibition Hall.Grup LEAWOD ngirim tim anu gaduh pangalaman jero pikeun ilubiung.Internasional Cina (Guangzhou) ka-23...
    Maca deui
  • Kumaha carana milih jinis jandela anu paling cocog pikeun proyék anjeun

    Windows mangrupikeun elemen anu nyambungkeun urang ka dunya luar. Ti aranjeunna bentang dipiguraan sareng privasi, cahaya sareng ventilasi alami ditetepkeun. Dinten ayeuna, di pasar konstruksi, urang mendakan jinis bukaan anu béda. Diajar kumaha milih jinis anu paling cocog sareng proyék anjeun nee ...
    Maca deui
  • kualitas alus Cina ngaropéa Aluminium Alloy ngageser Windows jeung Flyscreen pikeun padumukan

    Nalika urang mutuskeun pikeun ngalakukeun sababaraha jinis remodel ka bumi urang, naha éta kusabab peryogi ngarobih potongan-potongan anu lami pikeun ngamodernisasi atanapi sababaraha bagian anu khusus, hal anu paling disarankeun pikeun dilakukeun nalika nyandak kaputusan ieu anu tiasa masihan kamar seueur rohangan. Hal éta bakal janten shutters atanapi panto di ieu ...
    Maca deui
  • LEAWOD won German Red Dot Design Award 2022 and iF Design Award 2022.

    LEAWOD meunang Red Dot Design Award Jerman 2022 sareng iF Design Award 2022.

    Dina April 2022, LEAWOD meunang Jerman Red Dot Design Award 2022 jeung iF design award 2022. Diadegkeun dina 1954, iF Design Award diayakeun rutin unggal taun ku iF Industrie Forum Design, nu organisasi desain industri pangkolotna di Jerman.Éta parantos internasional ...
    Maca deui
  • On March 13, the foundation laying ceremony of LEAWOD southwest manufacturing base was grandly held

    Dina 13 Maret, upacara peletakan pondasi dasar manufaktur LEAWOD kidul-kulon dilaksanakeun sacara megah

    2022.3.13 Dina tanggal 13 Maret, upacara peletakan pondasi basis manufaktur LEAWOD kidul-kulon dilaksanakeun sacara megah, sareng situs énggalna rusak.Basis manufaktur kidul-kulon bakal diwangun kana panto aluminium calakan tinggi-luhur sareng pangkalan produksi jandela anu nutupan ...
    Maca deui
  • LEAWOD Windows & Doors Group Co., Ltd. has obtained Canadian CSA certification!

    LEAWOD Windows & Doors Group Co., Ltd. parantos kéngingkeun sertifikasi CSA Kanada!

    LEAWOD Windows & Doors Group Co., Ltd. parantos kéngingkeun sertifikasi CSA Kanada!Ieu mangrupikeun Sertifikasi Amérika Kalér anu diala ku grup LEAWOD Windows and Doors saatos sertifikasi NFRC sareng WDMA di Amérika Serikat.Dina dasar minuhan standar AAMA / WDMA / CSA101 / IS2 ...
    Maca deui
  • Company Name Change Notice

    Bewara Robah Ngaran Perusahaan

    Ngaran perusahaan kami parantos robih ti saprak 28 Désémber 2021. Tilas nami "Sichuan Leawod Windows & Doors Profile Co., Ltd."geus resmi dirobah jadi "Leawod Windows & Doors Group Co., Ltd.".Ku ieu kami ngadamel pernyataan di handap ngeunaan parobahan nami: 1. ...
    Maca deui
  • Rapat Promosi Investasi

    2021.12.25. parusahaan urang ngayakeun pasamoan promotion investasi di Guanghan Xiyuan Hotel kalawan leuwih ti 50 pamilon.Eusi rapat dibagi kana opat bagian: kaayaan industri, pamekaran perusahaan, kawijakan bantosan terminal sareng kawijakan promosi investasi.The...
    Maca deui
  • Obtains NFRC certification

    Kéngingkeun sertifikasi NFRC

    Cabang LEAWOD AS diala NFRC panto internasional jeung sertifikasi jandela, LEAWOD resmina maju internasional panto jeung jandela brand maju.Kalayan kakurangan énergi anu ningkat, perbaikan syarat hemat energi pikeun panto sareng Windows, The National Fe ...
    Maca deui