Gabung LEAWOD

Sichuan LEAWOD Jandela jeung Panto Profil Co., Ltd.

Gabung Émbaran

LEAWOD mangrupikeun produsén anu museurkeun kana operasi ranté tina jandéla sareng panto tengah sareng luhur, ogé nyayogikeun panalungtikan & pamekaran sacara mandiri pikeun ngawangun.Kami milarian mitra operasi ranté merek sadunya, LEAWOD tanggung jawab pikeun produksi sareng pamekaran produk, anjeun saé dina pamekaran pasar sareng jasa lokal.Upami anjeun gaduh ide anu sami sareng kami, mangga baca sarat di handap ieu sacara saksama:

  • ● Kami peryogi anjeun ngeusian sareng nyayogikeun inpormasi lengkep ngeunaan pribadi atanapi perusahaan anjeun.
  • ● Anjeun kudu ngalakukeun panalungtikan pasar awal jeung evaluasi di pasar dimaksudkeun, terus nyieun rencana bisnis Anjeun, nu mangrupa dokumén penting pikeun anjeun ménta otorisasina urang.
  • ● Sadaya franchisees urang kudu nyetél toko di pasar dimaksudkeun, desain jeung gaya hiasan bakal sarua jeung urang.Produk sareng bahan promosi anu sanés kedah diidinan muncul di toko ekslusif.
  • ● Anjeun kudu nyiapkeun rencana investasi awal 100-250 sarébu dollar AS pikeun nyewa lokal, jandéla jeung panto sampel, hiasan, wangunan tim, promosi & publisitas, jsb.

Prosedur Gabung

  • Eusian formulir aplikasi niat gabung

  • Negosiasi awal pikeun nangtukeun niat gawé babarengan

  • Kunjungan pabrik, pamariksaan / pabrik VR

  • Konsultasi lengkep, wawancara sareng penilaian

  • Tandatangan kontrak

  • Desain sareng hiasan toko ekslusif

  • Narima toko ekslusif

  • Latihan profésional, bari Nyiapkeun pikeun muka

  • Bubuka

Gabung Kauntungan

Industri Windows sareng panto henteu ngan ukur janten sagara biru pasar poténsial di Cina, tapi ogé kami yakin yén pasar internasional mangrupikeun tahap anu langkung ageung.Salila 10 taun ka hareup, jandéla sareng panto LEAWOD bakal dipromosikeun janten merek anu kasohor internasional.Ayeuna, urang sacara resmi narik investasi di pasar internasional global, ngarepkeun anjeun gabung.

LEAWOD boga leuwih ti 20 taun panalungtikan & pamekaran, produksi, pangalaman manufaktur, 400.000 méter pasagi jandéla badag jeung panto jero processing base, sabudeureun 1000 urang jasa tim anjeun, urang boga "The 1st Level Manufaktur Kualifikasi jeung The 1st Level Instalasi Kualifikasi" tina jandéla jeung panto Cina.

LEAWOD gaduh tim riset & pamekaran téknologi windows sareng panto anu kuat, anu terus-terusan ngahasilkeun sareng ngapdet windows sareng panto anu berkualitas tinggi.Kalawan diferensiasi atra, halangan teknis kuat tur daya saing pasar, pikeun pasar nasional béda, urang bisa ngamekarkeun requests pakait tina jandéla jeung panto, nu bakal jadi tujuan promosi pasar.

The salah sahiji luhureun sapuluh bahan konstruksi imah Cina, LEAWOD oge nu manggihan sarta pencipta R7 seamless sakabeh jandéla las jeung panto, urang boga ampir 100 patén-patén penemuan teknis na hak cipta intelektual.

Liputan lega tina jandéla jeung panto, LEAWOD ngalibatkeun high-end aluminium jandéla jeung panto, high-end kai clad aluminium jandéla jeung panto, high-end aluminium clad jandéla kai jeung panto, jandéla jeung panto calakan, sunroom, témbok curtain jeung runtuyan lianna. produk, pikeun minuhan kabutuhan ngaropéa konsumén 'pikeun jandéla jeung panto tina gaya hiasan béda.

LEAWOD gaduh grup pamrosésan sareng produksi anu terkemuka di dunya, sareng sistem kadali kualitas anu ketat, kami ngalakukeun detil anu hadé pikeun unggal jandéla sareng panto, sanaos tempat dimana anjeun henteu tiasa ningali éta.LEAWOD ngajamin unggal jandela sareng panto anu mumpuni, sampurna, kami ngarawat kualitas jandéla sareng panto pentingna salaku kahirupan.

Aya ampir 600 jandéla sareng panto toko ekslusif di Cina, anu ngumpulkeun sistem desain tampilan gambar sareng pangalaman hiasan pikeun urang.LEAWOD suplai hiji-eureun ngarancang, ngidinan Anjeun maénkeun hiji pangalaman jandéla jeung panto alus, pamasaran pamandangan, maksimum nyieun lalulintas customer.

Kami ngagaduhan tim pendukung anu profésional pisan, anu tiasa nyayogikeun jasa pikeun anjeun sami sareng yaya, sapertos pamekaran pasar, operasi sareng manajemén.Di Cina, LEAWOD parantos naratas promosi jaringan, publisitas média sareng pamasaran video dina industri windows sareng panto, sareng kami parantos ngajajah metode pamasaran énggal sareng ngabantosan dealer pikeun ngembangkeun pasar sadayana.

Simkuring boga kawijakan panyalindungan régional sampurna dealers, nu bisa ngajawab masalah anjeun ogé.

Kami nyayogikeun anjeun sajumlah kawijakan dukungan bisnis, kalebet conto, téknologi, promosi pariwara, paméran, jsb.

Gabung Rojongan

Dina raraga mantuan Anjeun gancang nempatan pasar, cageur biaya investasi geura-giru, ogé ngalakukeun model bisnis alus jeung pangwangunan sustainable, urang bakal nyadiakeun Anjeun sareng rojongan handap

  • ● rojongan sertipikat
  • ● Panalungtikan sarta pamekaran rojongan
  • ● rojongan sampel
  • ● rojongan ngarancang Free
  • ● rojongan Pameran
  • ● rojongan bonus Penjualan
  • ● rojongan tim jasa profésional
  • Langkung seueur dukungan, manajer investasi kami bakal ngajelaskeun pikeun anjeun langkung rinci saatos parantosan gabung.