Warta pausahaan

  • kualitas alus Cina ngaropéa Aluminium Alloy ngageser Windows kalawan Flyscreen pikeun padumukan

    Nalika urang mutuskeun pikeun ngalakukeun sababaraha jinis remodel ka bumi urang, naha éta kusabab peryogi ngarobih potongan-potongan anu lami pikeun ngamodernisasi atanapi sababaraha bagian anu khusus, hal anu paling disarankeun pikeun dilakukeun nalika nyandak kaputusan ieu anu tiasa masihan rohangan anu lega. Hal éta bakal janten shutters atanapi panto di ieu ...
    Maca deui
  • Rapat Promosi Investasi

    2021.12.25. parusahaan urang ngayakeun pasamoan promotion investasi di Guanghan Xiyuan Hotel kalawan leuwih ti 50 pamilon.Eusi rapat dibagi kana opat bagian: kaayaan industri, pamekaran perusahaan, kawijakan bantosan terminal sareng kawijakan promosi investasi.The...
    Maca deui
  • Obtains NFRC certification

    Kéngingkeun sertifikasi NFRC

    Cabang LEAWOD AS nampi sertifikasi panto sareng jandela internasional NFRC, LEAWOD sacara resmi maju panto internasional sareng merek jandela ka hareup.Kalayan kakurangan énergi anu ningkat, perbaikan syarat hemat energi pikeun panto sareng Windows, The National Fe ...
    Maca deui
  • Sichuan and Guangdong advance together, Sichuan and Guangdong associations of Doors and Windows visited LEAWOD together

    Sichuan sareng Guangdong maju babarengan, asosiasi Sichuan sareng Guangdong Doors sareng Windows ngadatangan LEAWOD babarengan

    On June 27, 2020, Zeng Kui, presiden Guangdong Propinsi Association of Lawang jeung Windows, Zhuang Weiping, sekretaris Jéndral Guangdong Propinsi Association of Lawang jeung Windows, He Zhuotao, sekretaris eksekutif Guangdong Propinsi Association of Lawang jeung Wi...
    Maca deui
  • CFDCC Executive Director

    Diréktur Eksekutif CFDCC

    Forum pangusaha ngora industri rumah tangga Cina munggaran, Sichuan LEAWOD Window and Door Profiles Co., Ltd kapilih salaku federasi nasional industri hiasan jati dagang kamar industri st ...
    Maca deui
  • National Standardized Installation Honor Unit

    Unit Honor Instalasi Standar Nasional

    Kusabab 2019, Sichuan LEAWOD Window and Door Profiles Co., Ltd parantos nampi kualifikasi Double Level 1 pikeun produksi sareng pamasangan panto gedong sareng Windows.Dina taun anu sarua, pausahaan ieu diondang pikeun ilubiung dina solicitation tina standarisasi anyar ...
    Maca deui
  • Won the authority of the quality association certification

    Meunang otoritas sertifikasi asosiasi kualitas

    Dina tanggal 15 Maret 2020, dina 15 Maret 2020, Poé Hak Konsumen Internasional, disponsoran ku Asosiasi China pikeun Inspeksi Kualitas, Perusahaan LEAWOD meunang penghargaan National Demonstration Enterprise of Integrity in Product and Service Quality and National Qualified Pro...
    Maca deui
  • Won the Double Level 1 authority qualification

    Kéngingkeun kualifikasi otoritas Double Level 1

    Asosiasi Struktur Logam Gedong Cina (CCMSA) masihan Sichuan LEAWOD Window and Door Profiles Co., Ltd kualifikasi pikeun pabrikan Kelas I sareng pamasangan produk Kelas I dina industri gedong Pintu sareng Windows, anu mangrupikeun salah sahiji panghargaan anu LEAWOD. .
    Maca deui
  • Won the national quality leading brand

    Meunang brand ngarah kualitas nasional

    Bulan Mutu Nasional 2019 ngayakeun kagiatan anu témana "Mulih ka Asal Usul Kualitas, Fokus kana Perbaikan Kualitas, sareng Ngamajukeun Pangwangunan Bermutu".Goodwood Road aktip ngabales sauran nagara, masihan peran pinuh pikeun peranna salaku b ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2