Kamekaran

LEAWOD gaduh kamampuan R&D anu saé, dina R&D tina jandéla sareng panto, las sadayana, pamrosésan mékanis, uji fisik sareng kimia, kontrol kualitas sareng aspék-aspék anu sanés dina tingkat industri.Kusabab ngadegna parusahaan, urang nganggap kualitas jandéla jeung panto salaku kahirupan, sarta terus ningkatkeun kinerja produk urang 'fungsi, penampilan, diferensiasi, kompetensi inti tina luhur-tungtung jandéla jeung panto.Ayeuna, urang nuju nyiapkeun pikeun ngawangun laboratorium windows sareng panto pikeun diuji.

TIM KAMI

LEAWOD ngagaduhan ampir 1,000 karyawan (20% diantarana ngagaduhan gelar master atanapi gelar doktor).Dipimpin ku tim R&D dokter urang, anu parantos ngembangkeun séri windows sareng panto anu cerdas, kalebet: jandela angkat beurat calakan, jandela nongkrong calakan, skylight calakan, sareng parantos nampi langkung ti 80 patén-patén penemuan sareng Hak Cipta software.

leawod service team

Budaya Perusahaan

Merek dunya dirojong ku budaya perusahaan.Urang sapinuhna ngarti yén budaya perusahaan nya ngan bisa ngawujud ngaliwatan Dampak, Infiltrasi jeung Integrasi.Pangembangan grup kami parantos dirojong ku nilai-nilai inti na salami sababaraha taun katukang ------- Kajujuran, Inovasi, Tanggung Jawab, Kerjasama.

leawod service meeting
support team

Kajujuran

LEAWOD salawasna taat kana prinsip, jalma-berorientasi, manajemén integritas, kualitas utmost, reputasi premium Kajujuran geus jadi sumber nyata ujung kalapa grup urang urang.Mibanda sumanget kitu, Kami geus nyokot unggal hambalan dina cara ajeg tur teguh.

Inovasi

Inovasi mangrupikeun hakekat budaya grup urang.

Inovasi ngakibatkeun ngembangkeun, nu ngakibatkeun ngaronjat kakuatan, Sadaya asalna tina inovasi.

Jalma-jalma urang ngadamel inovasi dina konsép, mékanisme, téknologi sareng manajemén.

Perusahaan kami salamina dina status diaktipkeun pikeun nampung parobihan strategis sareng lingkungan sareng siap pikeun kasempetan anu muncul.

Tanggung jawab

Tanggung jawab ngamungkinkeun hiji boga katekunan.

Grup kami ngagaduhan rasa tanggung jawab sareng misi anu kuat pikeun klien sareng masarakat.

Kakuatan tanggung jawab sapertos teu tiasa katingali, tapi tiasa dirasakeun.

Éta salawasna janten kakuatan pendorong pikeun ngembangkeun grup urang.

Gawé babarengan

Kerjasama mangrupikeun sumber pangwangunan

Urang narékahan pikeun ngawangun grup gawé bareng

Gawé babarengan pikeun nyiptakeun kaayaan win-win dianggap salaku tujuan anu penting pikeun pangwangunan perusahaan

Ku cara éféktif ngalaksanakeun gawé babarengan integritas,

Grup kami geus junun ngahontal integrasi sumberdaya, silih complementarity,

hayu urang Profesional masihan pinuh muter mun husus maranéhna