Bengkel, Peralatan

LEAWOD Windows & Doors Group Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2000, anu gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina ngembangkeun sareng ngahasilkeun jandéla sareng panto.

LEAWOD gaduh kapasitas unggulan panalungtikan & pamekaran sareng kapasitas produksi.Mangtaun-taun, kami terus-terusan ningkatkeun téknologi, ngabiayaan sajumlah ageung sumber, ngimpor peralatan produksi canggih dunya, sapertos garis nyemprot otomatis Jepang, garis lukisan GEMA Swiss pikeun alloy aluminium, sareng puluhan garis produksi maju.LEAWOD teh parusahaan Cina munggaran, anu bisa palaksanaan ngarancang industri, optimasi urutan, urutan otomatis tur diprogram ngahasilkeun, tracking prosés ku platform informasi IT.Jandéla komposit aluminium kayu sareng panto sadayana didamel tina kayu kualitas luhur global, asesoris hardware kualitas luhur, produk kami stabil sareng kualitas dipercaya, luhur-tungtung kalayan harga anu murah.Ti generasi 1st produk patén LEAWOD urang aluminium kayu simbiotik jandéla jeung panto panalungtikan & pamekaran, produksi & jualan ka generasi 9 R7 seamless sakabeh jandéla las jeung panto, unggal generasi produk anu promosi jeung ngarah pangakuan industri.

LEAWOD ayeuna aktip ngembangna skala produksi, optimizing tata perenah prosés, pikeun ngahontal prosés reengineering;Ngenalkeun téknologi produksi canggih sareng alat pikeun ningkatkeun kapasitas produksi;Ngamajukeun sarana panalungtikan & pamekaran sareng uji pikeun kamajuan téknologi sareng industri;Ngenalkeun mitra strategis, ngaoptimalkeun struktur saham, ngawujudkeun wirausaha kadua sareng pangembangan kabisat-maju.

LEAWOD kayu jeung aluminium komposit énergi nyimpen jandéla kaamanan jeung panto proyék produksi R & D ieu didaptarkeun salaku proyék transformasi prestasi ilmiah jeung téhnologis utama ku Departemen Élmu sarta Téknologi Propinsi Sichuan;Komisi Ékonomi sareng Téknologi Inpormasi Propinsi didaptarkeun salaku promosi konci perusahaan demonstrasi bahan anyar héjo, produk Sichuan anu kasohor sareng alus teuing.LEAWOD meunang panghargaan Kompetisi Desain Industri Sichuan-Taiwan, ogé pangadeg sareng pamimpin propil simbiotik R7 seamless sadayana windows sareng panto.Kami geus diala patén penemuan nasional 5, modél utiliti patén 10, hak cipta 6, 22 rupa mérek dagang kadaptar total 41. LEAWOD mangrupakeun mérek dagang kawentar Sichuan, jandéla komposit aluminium kayu urang jeung panto téh brand kawentar Sichuan.

LEAWOD pikeun ngalakukeun padamelan anu langkung saé pikeun jandéla sareng panto, milari pamekaran anu langkung ageung, kami bakal ngawangun panalungtikan & pamekaran anyar sareng pangkalan produksi di zona kulon pangembangan téknologi tinggi Deyang, total investasi proyék sakitar 43 juta dolar AS.

LEAWOD ngarebut kasempetan pikeun ngembangkeun jandéla sareng panto anu disaluyukeun ku ningkatkeun konsumsi, kami langkung nengetan kualitas, penampilan, desain, gambar toko, tampilan pamandangan, gedong merek.Nepi ka ayeuna, LEAWOD nyetél ampir 600 toko di China, sakumaha jadwal urang bakal mendakan 2000 toko dina lima taun ka hareup.Ngaliwatan pasar Cina sareng global, 2020 kami ngadegkeun perusahaan cabang di Amérika Serikat, sareng ngamimitian ngadamel sertifikasi produk anu relevan.Kusabab bédana pribadi sareng kualitas produk urang, LEAWOD parantos kéngingkeun pujian unanimous ti para nasabah di Kanada, Australia, Perancis, Vietnam, Jepang, Kosta Rika, Arab Saudi, Tajikistan sareng nagara-nagara sanés.Kami yakin yén kompetisi pasar pamustunganana kedah janten kontes kamampuan sistem.

American UNION BROTHER

LEAWOD Kayu

Swiss GEMA whole painting

Bengkel Kayu

Amérika Serikat lanceukna

leawod timber

Swiss GEMA sakabeh Lukisan

timber workshop

Kakuatan Téknis Perusahaan

leawod seamless whole welding windows and doors

LEAWOD seamless sakabeh las jandéla jeung panto

LEAWOD gaduh kamampuan R&D anu saé, dina R&D tina jandéla sareng panto, las sadayana, pamrosésan mékanis, uji fisik sareng kimia, kontrol kualitas sareng aspék-aspék anu sanés dina tingkat industri.Kusabab ngadegna parusahaan, urang nganggap kualitas jandéla jeung panto salaku kahirupan, sarta terus ningkatkeun kinerja produk urang 'fungsi, penampilan, diferensiasi, kompetensi inti tina luhur-tungtung jandéla jeung panto.Ayeuna, urang nuju nyiapkeun pikeun ngawangun laboratorium windows sareng panto pikeun diuji.

other company windows and doors

Jandéla sareng Panto Perusahaan sanés

Simkuring gaduh dua Swiss GEMA jandela lukisan garis produksi kalayan panjangna total 1.4km, Austria, Amérika Serikat, Jepang, Italia, Jérman jeung nagara séjén, anu sagala jinis jandéla jeung panto kawentar parabot ngolah sarta puseur mesin leuwih ti 100 sét.

Kamekaran

LEAWOD gaduh kamampuan R&D anu saé, dina R&D tina jandéla sareng panto, las sadayana, pamrosésan mékanis, uji fisik sareng kimia, kontrol kualitas sareng aspék-aspék anu sanés dina tingkat industri.Kusabab ngadegna parusahaan, urang nganggap kualitas jandéla jeung panto salaku kahirupan, sarta terus ningkatkeun kinerja produk urang 'fungsi, penampilan, diferensiasi, kompetensi inti tina luhur-tungtung jandéla jeung panto.Ayeuna, urang nuju nyiapkeun pikeun ngawangun laboratorium windows sareng panto pikeun diuji.

TIM KAMI

LEAWOD ngagaduhan ampir 1,000 karyawan (20% diantarana ngagaduhan gelar master atanapi gelar doktor).Dipimpin ku tim R&D dokter urang, anu parantos ngembangkeun séri windows sareng panto anu cerdas, kalebet: jandela angkat beurat calakan, jandela nongkrong calakan, skylight calakan, sareng parantos nampi langkung ti 80 patén-patén penemuan sareng Hak Cipta software.

leawod service team

Budaya Perusahaan

Merek dunya dirojong ku budaya perusahaan.Urang sapinuhna ngarti yén budaya perusahaan nya ngan bisa ngawujud ngaliwatan Dampak, Infiltrasi jeung Integrasi.Pangembangan grup kami parantos dirojong ku nilai-nilai inti na salami sababaraha taun katukang ------- Kajujuran, Inovasi, Tanggung Jawab, Kerjasama.

leawod service meeting
support team

Kajujuran

LEAWOD salawasna taat kana prinsip, jalma-berorientasi, manajemén integritas, kualitas utmost, reputasi premium Kajujuran geus jadi sumber nyata ujung kalapa grup urang urang.Mibanda sumanget kitu, Kami geus nyokot unggal hambalan dina cara ajeg tur teguh.

Inovasi

Inovasi mangrupikeun hakekat budaya grup urang.

Inovasi ngakibatkeun ngembangkeun, nu ngakibatkeun ngaronjat kakuatan, Sadaya asalna tina inovasi.

Jalma-jalma urang ngadamel inovasi dina konsép, mékanisme, téknologi sareng manajemén.

Perusahaan kami salamina dina status diaktipkeun pikeun nampung parobihan strategis sareng lingkungan sareng siap pikeun kasempetan anu muncul.

Tanggung jawab

Tanggung jawab ngamungkinkeun hiji boga katekunan.

Grup kami ngagaduhan rasa tanggung jawab sareng misi anu kuat pikeun klien sareng masarakat.

Kakuatan tanggung jawab sapertos teu tiasa katingali, tapi tiasa dirasakeun.

Éta salawasna janten kakuatan pendorong pikeun ngembangkeun grup urang.

Gawé babarengan

Kerjasama mangrupikeun sumber pangwangunan

Urang narékahan pikeun ngawangun grup gawé bareng

Gawé babarengan pikeun nyiptakeun kaayaan win-win dianggap salaku tujuan anu penting pikeun pangwangunan perusahaan

Ku cara éféktif ngalaksanakeun gawé babarengan integritas,

Grup kami geus junun ngahontal integrasi sumberdaya, silih complementarity,

hayu urang Profesional masihan pinuh muter mun husus maranéhna

Sababaraha Klién Kami

Karya Heboh Anu Tim Kami Kontribusi Pikeun Klién Kami!

hoppe handle

Hoppe cecekelan

leawod partner

Mitra LEAWOD

timber aluminum composite windows and doors

Kayu Aluminium komposit Jandela Jeung Panto

windows and doors partner

Jandela jeung Panto Mitra

Sertipikat

1

Aluminium Jandela CE

2

Sertipikat CE

3

LEAWOD ISO

4

Kai Aluminium komposit CE

Témbongkeun séjén

—— Pameran

leawod exhibition

Pameran LEAWOD

leawod sliding door

LEAWOD ngageser Panto

leawod windows and doors

LEAWOD Jandela jeung Panto

seamless whole welding

Seamless sakabeh las

—— Kasus

beautiful wood door

Panto Kayu Geulis

leawod sunroom

LEAWOD Sunroom

sliding door

Ngageser Panto

wood clad aluminum windows and doors

Kai Clad Aluminium Jandela Jeung Panto